Υπογεγραμμένα Disney Comics

Ό,τι έχω και δεν έχω από υπογεγραμμένα τεύχη της Disney. Enjoy!

Epic Mickey - Επική ανάλυση

Ύστερα από ~10 ημέρες ανηλεούς ενασχόλησης με το Epic Mickey, κατάφερα να βάλω τις σκέψεις μου σε μία σειρά και να καταγράψω ό,τι Disneικές αναφορές μπορούσα να διακρίνω. Και πιστέψτε με, δεν ήταν καθόλου λίγες. Ένας επικός τίτλος το δίχως άλλο.

Φάρσα ή κέρασμα;

Κόψιμο και λογοκρισία χωρίς λόγο και αιτία. Μία ιστορία που ακόμη και ο Carl Barks δεν κατάφερε να σώσει από τις ψαλίδες του καθωσπρεπισμού.

Διαπλεκόμενα συμφέροντα

Μία σύζυγος που ανησυχεί για τον άντρα της, ένας προγραμματιστής ηλεκτρονικών στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, ένα ασήμαντο έλλειμμα λίγων σεντς, ένας εφημεριδοπώλης που πλέκει αστυνομικά σενάρια, ένας υποψήφιος δήμαρχος που υπόσχεται καλύτερες ημέρες...

Whatever happened to Scrooge Mc Duck ?

Πώς θα ήταν μία Λιμνούπολη χωρίς τον Σκρουτζ; Από ποιους σχεδιαστές πέθανε και για ποιον λόγο; Τι στάση κράτησε η Disney; Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα α-λα Whatever happened to the Man of Steel. Whatever happened to Scrooge λοιπόν!

Καλώς ορίσατε στο PK World, έναν κόσμο αφιερωμένο στο bacground γνωστών και άγνωστων ιστοριών!

Το PK World είναι κατά κύριο λόγο ένα blog αφιερωμένο σε διάφορες αλλά διόλου αδιάφορες ιστορίες Disney, οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ιστορικό ενδιαφέρον, μιας και από πίσω τους κουβαλούν ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα, διπλωματικά επεισόδια, λογοκρισίες και δε συμμαζεύεται. Από εκεί και πέρα βλέπουμε με τι άλλο θα ασχοληθούμε, πάντα όμως στα πλαίσια της Disney και του background της εκάστοτε ιστορίας .
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.